Lea Seydoux, Dönem Filmi ‘Party of Fools’da Rol Alacak!

Wes Anderson’ın “The French Dispatch,” filmiyle karşımıza çıkacak Lea Seydoux, dönem filmi “Party of Fools” (“Le Bal des Folles”)da rol alacak. Dram-gerilim türündeki filmin yönetmenliğini Arnaud des Pallières üstlenecek.

Fransa’nın en büyük yapımcıları Philippe Rousselet ve Jonathan Blumental filmin yapımcılığını üstlenecekler. İkili daha önce daha önce Omar Sy‘ın başrolünde yer aldığı Michel Hazanavicius imzalı “The Lost Prince”da birlikte çalışmışlardı.

“Party of Fools,”, coronavirüs krizinin ardından duyurulan ilk büyük bütçeli film oldu. Filmin çekimlerine 2020 sonunda ya da 2021’de başlanması bekleniyor.

Pallières’in, Christelle Berthevas ile birlikte senaryosunu kaleme aldığı film, politikacıların, sanatçıların ve sosyetik insanların bir araya gelip, karnaval zamanında geceleri balo düzenlemek için kullandığı Pitié Salpétrière isimli bir akıl hastahanesinde geçecek.

1893 Paris Karnavalı’nda geçecek film, gerçek olay ve karakterlere dayanacak. Seydoux, filmde baloya katılmak için seçilen 150 kadın hastadan biri olan Fanni karakterine hayat verecek.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir