Leonardo DiCaprio, ‘Jim Jones’ Filminde Rol Alabilir!

Leonardo DiCaprio, ‘Jim Jones’ Filminde Rol Alabilir! Deadline‘da yer alan habere göre, DiCaprio, Jim Jones filmi için görüşmelere başladı. DiCaprio sözleşmeyi imzalarsa, 18 Kasım 1978 toplu intiharlarının arkasında olan dini lideri canladıracak.

18 Kasım 1978 tarihinde Guyana toprakları üzerinde kurulmuş Jonestown kasabasında yaşayan People’s Temple (Halkın Tapınağı) Tarikatı’na mensup 900’den fazla kişi, tarikat liderleri Jim Jones (James Warren Jones)’un vaazı üzerine siyanür içerek intihar etmişti. İntihar etmek istemeyenler ise silahla vurularak öldürülmüştü. Siyanür içen 914 üyenin 304’ü çocuktu.

MGM’in dağıtımcılığını üstleneceği filmin senaryosunu Scott Rosenberg kaleme aldı. Venom’ın ortak senaristlerinden olan Rosenberg, filmin yönetici yapımcılığını da üstlenecek. Rosenberg, Gone in 60 Seconds, Con Air, Jumanji: Welcome to the Jungle ve Jumanji: The Next Level filmlerinin de senaryosunu kaleme almıştı.

DiCaprio, filmin yapımcılığını kendi şirketi Appian Way Company adına, 1978’de meydana gelen trajik olayda birçok insana yardımcı olan Jennifer Davisson ile birlikte üstlenecek. Appian Way şirketi The Revenant, Shutter Island, The Aviator ve The Wolf of Wall Street gibi yapımların dağıtımında da rol almıştı.

Oscar ödüllü DiCaprio için bu rol, şimdiye kadar canlandırdığı karakterlerden oldukça farklı olacak. En son Quentin Tarantino imzalı Once Upon a Time in Hollywood ‘da karşımıza çıkan DiCaprio, Adam McKay‘in yönetmenliğini üstlendiği Netflix komedisi Don’t Look Now‘da da karşımıza çıkacak. Kariyeri boyunca 7 kez Oscar’a aday olan DiCaprio, The Revenant‘daki performansıyla Oscar’ı kucaklamıştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir