Leonardo DiCaprio’nun Yapım Şirketi Appian Way, Sony İle Anlaştı!

Leonardo DiCaprio’nun yapım şirketi Appian Way Productions, Sony Pictures Entertainment ile ilk anlaşmasını imzaladı. Aktör daha önce “Once Upon a Time in Hollywood” projesinde stüdyo ile birlikte çalışmıştı.

Appian Way, daha önce “The Revenant, “The Wolf of Wall Street,” ve “Shutter Island” gibi filmlerin yapımcılığını üstlenmişti. Stüdyo ile uzun süreli anlaşma imzalayan Appian Way, şimdiden iki proje üzerinde çalışmaya başladı.

Sony Pictures’ın müdürü Tom Rothman, DiCaprio’dan övgüyle bahsetti. Daha önce Fox’un film bölümünden sorumlu olan Rothman, “DiCaprio’yu ilk kez 24 yıl önce ‘Romeo and Juliet,’”de izledim. Daha sonra Titanik’te birlikte çalıştık ve geçen yıllar içerisinde ona olan hayranlığım arttı. Sony olarak önemli bir anlaşmaya imza attığımızı düşünüyorum. Michael Jordan ve Tom Brady’nin hayatları nasıl film olduysa, Leo’nun filmi yapılacak.”

30 yılı aşkın süredir sektörde olan Tom Rothman, Hollyywood normlarına bağlı kalmadığını söyleyen DiCaprio ise, “Tom, asla güvenli yolu tercih etmiyor, yönetmenlerine ve yapımcılarına güveniyor ve onları destekliyor. Sony ile yeni bir ortaklık yaptığım için çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir