Love Dizisinin Yıldız Oyuncusu Gillian Jacobs Gerilim Filmi ‘Larry’de Rol Alacak!

Judd Apatow‘un yaratıcısı olduğu Love dizisinin yıldız oyuncusu Gillian Jacobs gerilim filmi ‘Larry‘de rol alacak! Film, Jacob Chase‘in yönetmeni ve senaristi olduğu aynı isimli kısa filmden beyazperdeye uyarlanacak. Juliet, Naked  filminin oyuncusu Azhy Robertson‘ında geçtiğimiz günlerde filmin kadrosuna dahil olduğu açıklanmıştı.

Love Dizisinin Yıldız Oyuncusu Gillian Jacobs Gerilim Filmi 'Larry'de Rol Alacak!

Filmin çekimleri 2 Ekim‘de Toronto’da başlayacak. Filmin yapımcılığını Alex Heineman ve Andrew Rona üstlenecek. Film, akıllı telefon ve tablet tarafından hedef alınan sorunlu bir genci ve ailesini konu alıyor.

Daha çok komedi türündeki yapımlarla tanınan Jacobs için bu film bir ilk olacak. Jacobs, 6 sezon boyunca NBC dizisi Community‘de ve yakın dönemde Netflix’in Love isimli komedi dizisinde rol aldı.

The American dizisinin iki bölümünde rol alan Robertson ise Rose Byrne ve Ethan Hawke ile birlikte Juliet, Naked filminde rol aldı. Gelecek dönemde yıldız oyuncu Scarlett Johansson ve Adam Driver‘ın başrolü paylaştığı Noah Baumbach‘ın henüz ismi netleşmeyen filminde rol alacak.

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir