Margot Robbie, ‘Fools Day’ Filminde!

Margot Robbie, ‘Fools Day’ filminde! Margot Robbie, New Line’ın ‘Fools Day’ adlı komedi filminde hem yönetici yapımcı olmak, hem de bir dördüncü sınıf ögretmenini canlandırmak üzere görüşmelere başladı.

New Line tarafından, Cody Blue Snider’ın aynı adlı kısa filmininden uyarlanan ve yine Snider tarafından yönetilecek olan uzun metraj filmin senaryosu ise Cody Blue Snider’ın yanı sıra Keatyn Lee ve Shane Snider tarafından kaleme alındı.

Otuzdan fazla film festivalinde ödüllendirilen kısa film, yaptıkları masum 1 Nisan şakasının sebep olduğu bir kazayla yanlışlıkla öğretmenlerini öldüren dördüncü sınıf öğrencilerine odaklanıyor. Biri öğrendiği takdirde hapse gireceklerine ikna olan öğrenciler, uyuşturucu konusunda bilgilendirmek üzere derslerine girecek olan polis memuru gelmeden önce öğretmenlerinin cansız bedenini saklamaya çalışırlar.

Margot Robbie’nin projeye dahil olması halinde filmde öğretmen rolünü canlandıracak. Filmin yapımcıları arasında Bill Migliore, Edward Norton ve John Rickard yer alırken, yönetici yapımcı olarak görev alacak isimler arasında Robbie’nin yanı sıra, Tom Ackerley ve Josey McNamara bulunuyor.

Robbie, kısa zaman önce Quentin Tarantino’nun ‘Once Upon a Time in Hollywood’ filminde Sharon Tate karakterine hayat verdi. 2017’de ise ‘I, Tonya’ filminde hayat verdiği Tonya Harding rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Akademi Ödülü’ne aday gösterildi.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir