Margot Robbie ve Matthias Schoenaerts İntikam Gerilim Filmi Ruin Kadrosunda!

Toronto Film Festivali’nden haberler gelmeye devam ediyor. I, Tonya filminin yıldız oyuncusu Margot Robbie ve Matthias Schoenaerts Nazi intikam gerilim filmi Ruin kadrosunda yer alacak.  Macbeth, Assassin’s Creed, The Turning gibi yapımların da yönetmenliğini üstlenmiş Justin Kurzel‘in yöneteceği filmin senaryosu Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo imzalı.

Margot Robbie, Matthias Schoenaerts

Filmin çekimleri 2019 baharında Prag’da başlayacak. Robbie ve Schoenaerts, Nazi ölüm takımının kalan üyelerini yakalamaya çalışan karakterlere hayat verecekler. Geçtiğimiz günlerde Wonder Woman‘ın yıldız oyuncusu Gal Gadot‘un da filmin kadrosunda yer alacağı konuşuluyordu.

Margot Robbie, Harley Quinn rolüyle karşımıza çıkacak!

Robbie’yi önümüzdeki dönem Mary Queen of Scots filminde I. Elizabeth rolünde ve Quentin Tarantino‘nun çekimleri devam eden Once Upon a Time in Hollywood filminde izleyeceğiz. Robbie, Birds of Prey  filminde de Harley Quinn rolüyle karşımıza çıkacak.

Schoenaerts’ı ise David Oelhoffen’un prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yapan Close Enemies filminde ve Thomas Vinterberg’in Kursk isimli filminde izleyeceğiz.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir