Martin Scorsese, internet argosuyla tanıştı!

Martin Scorsese, internet argosuyla tanıştı! Scorsese kızı sayesinde TikTok‘ta ünlü oldu – ve sosyal medya ağındaki son videosunda internet argosuyla tanıştı. Tiz bir ses efektiyle tamamlanan beş dakikalık videoda, ünlü yönetmen Francesca Scorsese tarafından Z kuşağı kelimelerinin anlamları üzerine soru yağmuruna tutuldu. 

Scorsese birine neyin “iğrenç” gelebileceğini biliyordu ve bir şeyin neden “farklı geldiğini” açıklayabiliyordu, ancak “sneaky link” (gizli bir ilişki) gibi ifadelerde zorlandı. TikTok videosu sırasında Scorsese’nin çalışmalarıyla ilgili birkaç açıklayıcı an da vardı. Yaklaşan filmi Killers of the Flower Moon‘da Lily Gladstone‘un nasıl “yediği” üzerine düşündü. “Eskiden [ekrana] ‘hükmetti’ derlerdi. Çok iyi iş çıkardı” dedi.
Scorsese’ye “uyutulmanın” ne anlama geldiği sorulduğunda ise Komedi Kralı’nın aldığı eleştirel tepkiyi değerlendirdi. Francesca filmin “üzerine yatıldığını” söyledi ve Martin bunu şöyle yorumladı: “İnsanlar vizyona girdiğinde ondan nefret etti.” Devam etti: “Yılın fiyaskosuydu, Entertainment Tonight’ta böyle deniyordu… Sorun değil, sorun değil.”

İkili “slaps” ve “slays” kelimelerinin anlamları üzerine düşünerek testi tamamladı. Francesca şöyle dedi: “Bu video öldürüyor… bu videoda biz öldürdük.” Martin cevap verdi: “Bu gerçekten iyi olduğu anlamına geliyor.” Videonun tamamını aşağıda izleyebilirsiniz.

 

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir