Mel Gibson, Wild Bunch’ın Yeniden Çevrimini Yönetecek!

Çifte Oscarlı oyuncu Mel Gibson, Wild Bunch‘ın yeniden çevrimini yönetecek! Warner Bros, 1969 yapımı Western klasiği The Wild Bunch filmi için Mel Gibson’la anlaştı. Gibson, yönetmenliğinin yanı sıra yönetici yapımcı olacak ve filmin senaryosunu da Bryan Bagby ile birlikte kaleme alacak.

1969 yapımı filmin yönetmenliğini Sam Peckinpah üstlenmiş, filmin oyuncu kadrosunda William Holden, Ernest Borgnine, Robert Ryan gibi isimler yer almıştı. Filmin senaryosunu ise Peckinpah, Walon Green ile birlikte yazmıştı.  Amerika’nın batı bölgesinde geçen film,değişen ticaret yapı içerisinde varlığını devam ettirmek isteyen bir grup haydutun hikayesini ele alıyor.

Warner Bros’un uzun süredir yapmak istediği proje için Hacksaw Ridge ve Braveheart filmleriyle Oscar heykelciğini kucaklayan Gibson iyi bir tercih oldu. Gibson, Hacksaw Ridge (2016) filminin devamı olan ve II. Dünya Savaşı’nı konu alan Destroyer filmini Daddy’s Home 2’da birlikte rol aldığı Mark Wahlberg ile yönetmeye de devam edecek. Filmin önümüzdeki bahar vizyonda olması bekleniyor. Gibson’ı önümüzdeki dönem, Tommy Wirkola‘nın yönetmenliğini üstlendiği War Pigs filminde Colin Farrell ile birlikte izleyeceğiz.

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir