Mert Fırat ile ‘Terapi’ yarın Yeni !f²’de!

!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali ve Yeni Film Fonu ortaklığında düzenlenen ve her ayın son Cumartesi günü 30’dan fazla farklı şehirde aynı anda ve ücretsiz gerçekleşen Yeni !f² gösterimleri, yılın en iyi belgesellerinden “Terapi” ile devam ediyor. !f 2018 kısalarından “Ayakkabı”nın da gösterileceği Yeni !f² programının canlı yayınlanacak sohbetinin konusu “Erkeklik Halleri”, konuşmacısı ise oyuncu Mert Fırat olacak.

 

 width=

 

31 Mart Cumartesi saat 16:00’da başlayacak Yeni !f² gösterimi, İstanbul’da Cinemaximum Watergarden’da canlı olarak yapılırken, Diyarbakır’dan İzmir’e, Lefkoşa’dan Trabzon’a, 30’dan fazla şehirde de aynı anda gerçekleşecek. Sinemaseverler gösterimin ardından Mert Fırat ile yapılacak sohbeti de kendi bulundukları şehirde canlı yayında izleyebilecek ve oyuncuya sorularını sorabilecek.

 

 

Her ayın son Cumartesi günü bir film!

!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin 9 yıl önce başlattığı ve bu yıl bağımsız ve yeni bir projeye dönüşen Yeni !f², her ayın son Cumartesi günü, 40’tan fazla farklı noktada, en güncel ve heyecanlı belgesel ve kurmaca filmleri ortaklaşa izleme imkanı yaratıyor. Dünyamızın en can alıcı sosyal sorularını sinema üzerinden düşündürmeyi ve filmlerin yaratıcılarıyla canlı sohbetler yaparak seyirciye yeni keşif alanları yaratmayı amaçlayan Yeni !f², !f ruhunu İstanbul, Ankara ve İzmir şehirleri dışında da yaşatan ve ortakların kendi şehirlerinde !f sinema klüplerini yaratacakları bir mini-festival. Türkiye ve Orta Doğu’dan en yeni, uzun ve kısa metraj filmlerin ve belgesellerin gösterileceği Yeni !f², bu bölgeden çıkan ve dünyada henüz yeterince duyulamayan yeni seslerin geniş kitlelerce izlenebilmesi, tanınması ve takip edilmesini hedefliyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir