Michelle Monaghan ve Jodie Turner-Smith, Dram Dizisi “Bad Monkey” Kadrosunda!

Michelle Monaghan ve Jodie Turner-Smith, Dram Dizisi “Bad Monkey” Kadrosunda! Ağustos ayında Apple TV+, Vince Vaughn‘ın dizide rol alacağını açıklamıştı. 10 bölümlük dizinin kadrosuna 3 yeni isim daha eklendi. Michelle Monaghan, Jodie Turner-Smith ve Meredith Hagner dram dizisinde rol alacaklar.

Bill Lawrence (Ted Lasso, Scrubs) aynı zamanda baş yazar olmanın yanı sıra projede baş yapımcı olacak.Carl Hiaasen‘ın çok satan romanından uyarlanacak dizi, eski dedektif Andrew’in restoran denetçisi olduktan sonra yaşadıklarını konu alıyor. Bir dönem dedektifken restoran denetçisi pozisyonuna gerileyen Andrew Yancy, bir turistin yerinden ayrılmış bir kol parçasını bulmasıyla Florida ve Bahamalar’daki toprağa ve çevreye zarar verenlerin olduğu, yozlaşmanın ve açgözlülüğünün yer aldığı bir dünyanın içine çekilir.

Michelle Monaghan, Jodie Turner-Smith & Meredith Hagner

Bad Monkey, Apple TV+’ta yayınlanacak

Monaghan dizide mutsuz bir evliliği olan gizemli kadın Bonnie’ye hayat verecek. Onun sırrı, Andrew’i hem kişisel hem de profesyonel olarak zor durumda bırakacak. Hagner, kocası öldürülen ve Andrew tarafından sorgulanan Eve karakterine, Turner-Smith ise Dragon kraliiçesi Gracie karakterine hayat verecek.

Netflix’in politik gerilimi Messiah’da rol alan Monaghan dram dizisi The Path‘de Aaron Paul ve Hugh Dancy ile birlikte rol aldı. Aktris daha önce True Detective‘de Matthew McConaughey ve Woody Harrelson ile başrolü paylaşmıştı.

Universal yapımı Queen & Slim ile dikkatleri üzerine çeken Turner-Smith, en son Tom Clancy’s Without Remorse‘da Michael B. Jordan ile başrolü paylaşmıştı. Aktris mini dizi Anne Boleyn‘de de karşımıza çıkacak.

Bad Monky dizisinin yayın tarihi henüz belli değil. Diziyle ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir