Michelle Williams, Astronot Christa McAuliffe’ı Canlandıracak!

Michelle Williams, astronot Christa McAuliffe‘ı canlandıracak! Williams, astronot Christa McAuliffe’nin hayatını konu edinen dram filmi “The Challenger,” filminde rol alacak. Film, 1986 yılında gerçekleşen uzay mekiği kazasına odaklanacak.  Kazada McAuliffe’nın da aralarında bulunduğu 7 astronot hayatını kaybetmişti.

Land of Mine, A Funny Man ve Applause gibi yapımlardan hatırladığımız Martin Zandvliet‘ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu Jayson Rothwell‘in kaleminden çıkacak. Filmin çekimlerine Mayıs ayında başlanmasına bekleniyor.

New Hampshire’da lise öğretmeni olan McAuliffe, Challenger uzay mekiğiyle uzaya gitmeyi hedeflemiş, mekiğin 73 saniye sonra infilak etmesiyle hayatını kaybetmişti.

McAuliffe’a hayat verecek olan Williams, “Brokeback Mountain,” “Blue Valentine,” “My Week With Marilyn,” ve “Manchester by the Sea” filmlerindeki performansıyla Oscar adaylığı kazanmıştı. Williams’ı geçtiğimiz dönem “All the Money in the World” ve “I Feel Pretty,” adlı yapımlarda izlemiştik. Cuma günü vizyona girecek olan ve Tom Hardy‘le başrolü paylaştığı “Venom” filminin kadrosunda da yer alan Williams, şu an çekimleri devam eden ve Julianne Moore‘un oyuncu kadrosunda olduğu “After the Wedding” isimli yapımın kadrosunda yer alıyor.

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir