Mireille Enos, ‘World War Z 2’nun Çekilmesini İstiyor!

World War Z’nin yıldız ismi Mireille Enos, ‘World War Z 2’nun çekilmesini istiyor! İlk film 2013 yılında vizyona girmiş, 190 milyon $ bütçeye sahip film, tüm dünyada 540 milyon $ gişe hasılatı elde etmişti.

Max Brooks‘un aynı isimli romanından uyarlanan film, seyircilerden olumlu eleştiriler almıştı. Film, tüm dünyayı etkisi altına alan bir virüsle mücadele eden Gerry Lane’i (Brad Pitt) merkezine alıyordu. Filmde Pitt’e Marc Forster, Mireille Enos, Matthew Fox, Peter Capaldi ve Ruth Negga gibi isimler eşlik ediyordu.

“World War Z 2”, Paramount tarafından geliştirilmeye başlamış, ancak bütçe anlaşmazlıkları nedeniyle proje rafa kaldırılmıştı. İkinci film için David Fincher‘ın ismi geçmiş ancak daha sonra gündeme gelmemişti.

Variety’nin The Big Ticket podcastinin yeni bölümüne katılan Enos, World War Z’nin devam filminin yapılması konusunda çok istekli olduğunu söyledi: “Filmin ilki çok iyiydi. Senaryomuz hazırdı, yönetmeniz Fincher vardı ancak proje hayata geçirilemedi. Yapılamaması biraz utanç verici.”

Kaynak: Screenrant

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir