Monster Hunter Kadrosuna Yeni İsimler!

Paul W. S. Anderson‘ın yönetmenliğini üstlendiği  Monster Hunter kadrosuna yeni isimler katıldı. T.I. Harris ve Ron Perlman, Milla Jovovich rol aldığı filmin kadrosunda yer alacak.

Resident Evil film serisinin senarist ve yönetmeni Anderson, Capcom video oyununu beyazperdeye uyarlıyor. Filmin senaryosuyla ilgili detaylar henüz netleşmese de Jovovich’in filmde Artemis karakterine hayat vereceği biliniyor. Harris keskin nişancı Link karakterine, Perlman ise avcı takımının lideri Admiral karakterini canlandıracak.

Monster Hunter Kadrosuna Yeni İsimler!Önümüzdeki ay Güney Afrika’da çekimleri başlayacak olan filme 60 milyon dolar bütçe ayrıldığı biliniyor. Anderson, filmin yapımcılığını uzun süredir birlikte çalıştığı Jeremy Bolt ve Robert Kulzer ile birlikte üstleniyor.

Filmin oyuncu kadrosuna yeni katılan Harris’i bu ya vizyona giren Ant-Man and the Wasp filminde izlemiştik. Harris önümüzdeki dönem Dolemite Is My Name! isimli yapımda Eddie Murphy ile birlikte rol alacak.

FX’in Son of Anarchy ve Amazon’un beğeniyle takip edilen Hand of God dizilerinde izlediğimiz Perlman, Startup dizisinde de rol almıştı. Perlman’ı önümüzdeki dönemde Famke Janssen ve Richard Dreyfuss ile başrolleri paylaştığı Asher filminde izleyeceğiz.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir