Nancy Meyers 11 Yıl Aradan Sonra Sinemaya Geri Dönüyor!

Nancy Meyers 11 Yıl Aradan Sonra Sinemaya Geri Dönüyor: Yıldızlarla Dolu Yeni Film Geliyor. Ünlü romantik komedi yönetmeni Nancy Meyers, uzun süredir beklenen yeni filmiyle 11 yıl sonra yeniden sinema dünyasına dönüyor. Warner Bros. Pictures tarafından 25 Aralık 2027 tarihinde vizyona girmesi planlanan projede, yıldız isimlerin yer alacağı açıklandı. Filmin kadrosunda Penélope Cruz, Kieran Culkin, Jude Law, Emma Mackey ve Owen Wilson gibi isimler yer alacak.


Meyers’in yeni filmi henüz resmî bir başlığa sahip değil, ancak yapım için bir süredir devam eden görüşmeler sonuçlandı ve film nihayet yeşil ışık aldı. Yönetmen koltuğuna Nancy Meyers’ın oturacağı yapımda, hem senaryo hem de yönetmenlik görevlerini üstleneceği belirtildi.

Nancy Meyers’in geçmiş eserleri arasında The Parent Trap, Something’s Gotta Give, The Holiday ve It’s Complicated gibi gişe başarısı yakalamış ve eleştirmenlerce beğenilmiş yapımlar yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Glenn Danzig, Kendi Çizgi Romanı ‘Hellmask’i Sinemaya Uyarlıyor

‘Tadeo Jones 4’ten ilk fragman yayınlandı!

Bu Hafta Sinemalarda! Oyuncak Hikayesi 5 ve Daha Fazlası

Ron Howard ve Brian Grazer’dan ‘Grinch’ Devam Filmi Sinyali

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir