‘Napoli’nin Sırrı’ndan Yeni Fragman Yayınlandı!

‘Napoli’nin Sırrı’ndan yeni fragman yayınlandı! Ferzan Özpetek‘in yönetmenliğini üstlendiği film, 26 Ekim’de gösterime girecek.

Adriana ve Andrea’nın bir geceyi birlikte geçirdikten sonra aşka dönüşen hikâyesinin etrafında gelişen bir cinayeti konu edinen filmin başrolünü, ünlü yönetmenin “Karşı Pencere” filminde de rol alan İtalyan oyuncu Giovanna Mezzogiorno üstleniyor.

Napoli'nin Sırrı
Napoli’nin Sırrı

Senaryosunu yönetmenle birlikte Gianni Romoli ve Valia Santella kaleme aldığı filmin müziklerini Özpetek’in birçok projede birlikte çalıştığı besteci Pasquale Catalano üstleniyor.

Kadrosunda Alessandro Borghi, Luisa Ranieri ve Maria Pia Calzone gibi isimlerin de yer aldığı gerilim türündeki filmin konusu ise şöyle; Adriana adındaki genç ve güzel bir kadın, Napoli’de gittiği bir partide Andrea adındaki genç ve özgüvenli bir adamla tanışır. Geceyi Andrea ile geçiren Adriana, hayatının aşkını bulduğunu düşünür. Adriana, hayatının değişeceğini, her şeyin güzel olacağını düşlerken, Andrea’nın buluşmaya gelmemesiyle genç kadını hayal kırıklığına uğrar. Hayatına devam eden Adriana, otopsi yapmak için işe gittiğinde gizemli bir soruşturmanın ortasında kalır.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir