Netlix’ten Yeni Animasyon Yapımlar!

Netlix’ten yeni animasyon yapımlar! Çocuk bölümündeki içeriklerini zenginleştirmek isteyen Netflix, bu alanda yatırım yapmaya devam ediyor. 6 yeni animasyon film ve dizi önümüzdeki dönem Netflix’te yayında olacak.

Projelerden biri 2014 yapımı “The Book of Life”ın yönetmeni Jorge Guitierrez‘in yönetmen ve senaristliğini üstleneceği  “Maya and the Three” adlı dizi. Hayali bir Orta Amerika ülkesinde geçecek olan dizi bir prensesin dünyayı kurtarma mücadelesini merezine alıyor. Jeff Ranjo‘nun proje sorumlusu olarak yer alacağı yapımda Silvia Olivas (Elena of Avalor)  yardımcı senarist ve yönetici yapımcı yardımcısı olarak yer alacak.

“My Father’s Dragon”, isimli diğer bir yapım ise Ruth Stiles Gannett‘ın romanından uyarlanacak. Nora Twomey (The Secret of Kells, The Breadwinner)’ın yönetmenliğini üstleneceği yapımın senaryosu Meg LeFauve (Inside Out, The Good Dinosaur) tarafından kaleme alınacak. Yapım kaçırılan Elmer Elevator ve vahşi bir adada esir tutulan ejderhanın hikayesine odaklanacak.

“The Willoughbys”, Kris Pearn (Cloudy With a Chance of Meatballs 2) tarafından yönetilecek. Aileleri tarafından terk edilmiş dört çocuğun hikayesini ele alacak. Lois Lowry‘nin romanından uyarlanacak olan filmin kadrosunda Ricky Gervais, Maya Rudolph, Will Forte, Martin Short, Alessia Cara ve Jane Krakowski gibi isimler yer alacak.

3 Animasyon dizi

“Go! Go! Carson” isimli dizi ise çocuk arabası Cory Carson ‘ın çocukluğunu ele alacak. VTech Electronics’in oyuncağı Go! Go! Smart Wheels’den esinlenilerek yaratılan dizide Alex Woo (Wall•e, Ratatouille), Stanley Moore (Finding Dory, Monsters University) ve Tone Thyne (Wonder Pets!, The Adventures of Napkin Man!) yönetici yapımcı olarak görev alacak.

Animasyon dizisi “Kid Comics” süper kahraman olma hayali olan bir çocuğun maceralarını ele alacak. Dizi Craig McCracken (The Powerpuff Girls, Fosters Home for Imaginary Friends) tarafından yaratıldı.

“Trash Truck”, isimli animasyon dizisi en iyi arkadaşı çöp kamyonu olan 6 yaşındaki bir çocuğun maceralarına odaklanacak. Glen Keane (The Little Mermaid, Aladdin, Beauty and the Beast) ve Gennie Rim (Dear Basketball) dizide yönetici yapımcı olarak görev alacaklar.

Geçtiğimiz günlerde Guillermo del Toronun “Pinocchio” ve Chris Williams‘ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği “Jacob and the Sea Beast” ve Sergio Pablos‘un yazıp yöneteceği “Klaus” animasyon yapımları da duyurulmuştu.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir