Nicolas Cage ve Bill Skarsgård ‘Lord of War’un devam filminde!

Nicolas Cage ve Bill Skarsgård ‘Lord of War’un devam filminde! Nicolas Cage, yasadışı silah satışının karanlık dünyasına geri dönüyor ancak bu kez bu bir aile meselesi haline geliyor.

Oscar ödüllü yıldız, 2005 yapımı suç gerilimi ‘Lord of War’un devamı olan ‘Lords of War’da yazar ve yönetmen Andrew Niccol ile yeniden bir araya gelecek. Cage, ahlaki açıdan tehlikede olan silah tüccarı Yuri Orlov rolünü yeniden canlandırırken, ‘It’s’in Bill Skarsgård’ı da Orlov’un eski toprak oğlu rolünde başrolde oynayacak. Vendôme Group’un desteklediği projenin çekimlerine 2023 sonbaharında başlanması planlanıyor.

‘Lords of War’, dünyanın en kötü şöhretli silah kaçakçısı Orlov’u (Cage), babasını geçmeye çalışan Anton (Skarsgård) adında bir oğlu olduğunu keşfederken buluyor. Anton, Amerika’nın Orta Doğu’daki çatışmalarında savaşmak için paralı askerlerden oluşan bir ordu kurmaktadır. Bu durum, baba ve oğlunu karşı karşıya getiren kuşaklar arası amansız bir rekabeti tetikler.

FilmNation Entertainment uluslararası satış haklarını temsil edecek ve filmi Cannes Film Festivali’nde tanıtacak, CAA Media Finance ise yerel hakları üstlenecek. Orijinal filmin yapımcılığını üstlenen Philippe Rousselet ve Fabrice Gianfermi, Vendôme Pictures çatısı altında, Cage ise kendi şirketi Saturn Films çatısı altında yapımcılığı üstleniyor. Skarsgård ise yürütücü yapımcı olarak görev alacak.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir