Nicole Kidman, Justin Kurzel imzalı ‘Mice’ filminde rol alacak!

Nicole Kidman, Justin Kurzel imzalı ‘Mice’ filminde rol alacak! Gordon Reece’in ilk romanından uyarlanacak filmin senaryosunu Shaun Grant kaleme alacak.

Kitabı konusu şu şekilde: Shelley ve annesi uzun zamandır tehdit ediliyordur. Neredeyse 3 arkadaşı tarafından öldürülecek olan Shelley, okuldan muaf tutulmuş hala anne babasının boşanmış olmasının üzüntüsünü yaşamaktadır. Annesiyle ilişkisini yeniden düzeltmek isteyen Shelley onun birlikte sessiz bir kasabaya gider. Kitaplar, bahçe, sıcak çikolata, müzik ve şömine eşliğindeki yeni hayatında tehlikeden uzaklaştığını düşünür. Ancak, Shelley’in 16. yaş gününde beklenmedik bir misafir her şeyi değiştirir.

Kurzel, şu anda Jude Law, Nicholas Hoult ve Tye Sheridan’ın başrollerini paylaştığı “The Order” filmi üzerinde çalışıyor. Yıl sonunda vizyona girmesi beklenen film, 2024’ün merakla beklenen 100 film listesinde yer alıyor.

Bu yıl birçok projede karşımıza çıkacak olan Kidman’ı önümüzdeki dönem Prime Vİdeo’nun “Expats” filminde izleyecek. Lulu Wang imzalı film, yıl sonunda yayınlanacak. Yıl sonunda ise Kidman’ı “A Family Affair”, “Holland Michigan” ve mini dizi “The Perfect Couple”da izleyeceğiz.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Meryl Streep Cannes Film Festivali’nde ödül alacak!

Rosamund Pike, ‘Now You See Me 3’ kadrosunda!

Ödüllü belgeseller Kundura Sinema’ya geliyor

Kristen Stewart ve Oscar Isaac, gerilim filmi için bir araya geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir