Nicole Kidman Yapımcı Koltuğuna Oturacak!

Amazon Stüdyolarının haklarını satın aldığı “The Female Persuasion,” için Nicole Kidman yapımcı koltuğuna oturacak. Yazar Meg Wolitzer‘in en çok satan romanı “The Female Persuasion,”  beyazperdede izleyici karşısına çıkacak. Variety‘de yer alan habere göre kitabın haklarını satın alan Amazon stüdyoları, filmin yapımı için Kidman’la anlaştı. Oscarlı yıldız Kidman, Lynda Obst (“Contact”) ve Per Saari (“Big Little Lies”) ile birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek.

Nicole Kidman Yapımcı Koltuğuna Oturacak!“The Female Persuasion”, katıldığı bir partide tacize uğrayan ve kadın hakları konusunda konuşmak için teşvik edilen Greer Kadetsky karakterine odaklanıyor. Kitap Greer karakterinin yanı sıra aktivist Zee ve feminist bir ikon olan Faith Frank karakterine odaklanıyor.

Kitabın senaryosu “This Is Us” dizisinin senaristleri arasında yer alan Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger tarafından kaleme alınacak. Kidman, yapımcılığın yanı sıra film de rol de alacak.

Wolitzer’ın yazdığı kitaplar arasında “The Ten-Year Nap,” “The Uncoupling,” ve “The Interestings” de bulunuyor. Yazarın “The Wife” isimli romanı yakın dönemde beyazperdeye aktarılmış, Glenn Close filmdeki muhteşem performansıyla adından söz ettirmişti.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin” filmi geliyor!

Scarlett Johansson başrollü Fly Me To The Moon’dan ilk fragman!

Boksör Prensi Naseem Hamed biyografisine yeni isimler!

Köprüde Buluşmalar Work In Progress Atölyesi Seçkisi Açıklandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir