Noah Centineo, Dwayne Johnson’lı ‘Black Adam’ Filminde!

Noah Centineo, Dwayne Johnson‘lı ‘Black Adam’ filminde! Noah Centineo, New Line ve DC ortaklığıyla üretilen ‘Black Adam’ adlı aksiyon serisinde Dwayne Johnson‘la birlikte rol alacak.

Centineo filmde, moleküler yapısının boyutunu, gücünü ve dayanıklılığını değiştirme yeteneğini kontrol edebilen Atom Smasher’a hayat verecek. Johnson ise ilk süper kahraman rolünde bir anti-kahramanı canlandıracak.

Centineo daha önce Netflix’in ‘To All the Boys I’ve Loved Before’, ‘To All the Boys: P.S. I Still Love You’ ve ‘Sierra Burgess is a Loser’ filmlerinde rol aldı. Gelecek projeleri arasında ise İkinci Dünya Savaşı dramı ‘The Diary’ ve ‘To All the Boys 3’ filmleri yer alıyor.

Filmin ynetmen koltuğunda Johnson‘ın hala yayınlanamayan ‘Jungle Cruise’ adlı filminin yönetmenliğini yapan Jaume Collet-Serra oturuyor. Filmin yapımcılığını Johnson ile birlikte FlynnPictureCo.’dan Beau Flynn ve Seven Bucks Productions’tan Dany Garcia ve Hiram Garcia üstleniyor. Scott Sheldon ise projenin denetimi ve yönetici yapımcılığını üstlenecek.

Senaryosunu Adam Sztykiel‘ın kaleme aldığı ‘Black Adam’ hakkındaki detaylar New Line ve DC tarafından gizli tutuluyor. Warner Bros.’un film için belirlediği 22 Aralık 2021 vizyon tarihinde henüz bir değişiklik yapılmadı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir