Olivia Colman ve Colin Firth’lü “Mothering Sunday” Filminden Fragman!

Olivia Colman ve Colin Firth’lü “Mothering Sunday” Filminden Fragman! Başrollerinde Olivia Colman, Colin Firth, Josh O’Connor ve Odessa Young’ın yer aldığı Mothering Sunday filminin yönetmenliğini Eva Husson, üstleniyor. Film, 19 Kasım’da sinemalarda gösterime girecek.

“Mothering Sunday” filminde Oscar ödüllü oyuncular Olivia Colman ve Colin Firth, hızlı yükselişiyle dikkatleri üzerine çeken Josh O’Connor (The Crown, God’s Own Country) ve Odessa Young (Shirley, Assassination Nation) ile bir araya geliyor.

Filmin senaryosunu büyük beğeni toplayan Sally Rooney‘in “Normal People” isimli yapımını BBC ve Hulu için uyarlayan Alice Birch (Succession), kaleme aldı. Elizabeth Karlsen ve Stephen Woolley’nin Number 9 Films (Carol, Colette, Youth) şirketi filmin yapımcılığını üstlenecek. Graham Swift’in 2016 yılında yayımlanan romanından uyarlanan ve dönem dramı olan “Mothering Day” 1924 İngilteresi’nde geçecek.

Dünya prömiyerini Cannes Fİlm Festivali’nde yapan film, Toronto Film Festivali ve 65. BFI Londra Film Festivali’nin programında da yer alacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir