‘Mindhunter’ın Yaratıcısı Michel Gondry, ‘As She Climbed Across the Table’ Kitabını Uyarlayacak!

‘Mindhunter’ın Yaratıcısı Michel Gondry, ‘As She Climbed Across the Table’ Kitabını Uyarlayacak! Chernin Entertainment’ın yapımcılığını üstleneceği projenin senaryosunu Joe Penhall kaleme alacak.

Michel Gondry, Jonathan Lethem tarafından kaleme alınan As She Climbed Across the Table romanını sinemaya uyarlayacak. Netflix’in suç dram filmi Mindhunter’ın yaratıcısı Joe Penhall, filmin senaryosunu kaleme alacak. Raffi Adlan, filmin yönetici yapımcılığını üstlenecek.

Roman, bir erkek, bir kadın ve onu bekleyen bir kara delikten oluşan bir aşk üçgeni etrafında dönüyor. Fiziği, alternatif gerçeklikleri ve bilimsel nesnellik fikirlerini aşkın tuhaflığı ve takıntılı doğasıyla karıştıran kitap, meslektaşıyla birlikte Lack adını verdikleri bir kara delik yaratan bir bilim insanı Alice’e odaklanıyor.

Kitap, ilk kez 1997 yılında yayınlandı. Kitabın yazarı Lethem, Motherless Brooklyn ve Fortress of Solitude romanlarıyla biliniyor.

Penhall, Blue-Orange oyununu ve Viggo Mortensen’şn başrolünde yer aldığı The Road filminin senaryosunu yazmıştı. Jim Carrey ve Kate Winslet’ın rol aldığı Eternal Sunshine of the Spotless Mind filminden hatırlayacağımı Gondryi bu filmle en iyi uyarlama senaryo dalında Oscar kazanmıştı.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir