‘Pain Hustlers’tan yeni fragman!

‘Pain Hustlers’tan yeni fragman! Emily Blunt ve Chris Evans‘ın yeniden bir araya geldiği film, gerçek bir olaydan uyarlandı. Filmde ikiliye Andy Garcia, Olivia Coleman, Catherine O’Hara, Jay Duplass, Brian d’Arcy James, Amit Shah, Aubrey Dollar, Willie Raysor gibi isimler eşlik ediyor. 

20 Ekim’de seçilen sinemalarda vizyona girecek olan film, 27 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak. Filmin yönetmenliğini son 4 Harry Potter filmini ve Fantastic Beasts spinoffunu yöneten David Yates üstleniyor. Wells Tower senaryoyu  Evan Hughes’un 2018’de  The New York Times Magazine‘de yayınlanan makalesinden ve Pain Hustlers: Crime and Punishment at an Opioid Startup kitabından esinlenerek yazdı.

 

 

Netflix synopsiste filmi “bazı insanların çaresizlikten, bazılarının ise açgözlülükten yaptıklarına keskin ve açıklayıcı bir bakış” olarak tanımladı. Film, kızını büyütmek için mücadele eden mavi yakalı bir kadını başarısız bir ilaç girişiminden sonra yaşadıklarına odaklanacak. Netflix, bu yılki Cannes Film Festivali’nde “The Pain Hustlers”ın haklarını elde etmek için 50 milyon dolar ödedi.

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir