Patty Jenkins İmzalı ‘Rogue Squadron’ Filmi Gecikecek!

Patty Jenkins İmzalı ‘Rogue Squadron’ Filmi Gecikecek! Yeni Star Wars filmi ‘Rogue Squadron’ gecikecek. Wonder Woman yönetmeni Patty Jenkins‘ın yöneteceği filmin prodüksiyon takvimi ertelendi.

Star Wars evreninde geçen Rogue Squadron, yeni nesil savaş pilotlarına odaklanıyor. Jenkins filmi Matthew Robinson (The Invention of Lying) ve Lucasfilm ile birlikte geliştiriyor. Filmin çekimlerine 2022 yılında başlanması bekleniyor. Ön prodüksiyon çalışmalarının ise yıl sonunda yapılacağı konuşuluyor.

Kaynaklari Jenkins’in prodüksiyon takvimine bakıldığında filmin 2022’de çekilebilmesinin imkansız olduğunu söylüyor. Jenkins’ın önümüzdeki yıl Warner Bros. filmi Wonder Woman 3 ve Paramount filmi Cleopatra filmlerine odaklanması bekleniyor.

Squadron ile ilgili detaylar henüz paylaşılmasa da Jenkins filmin yeni nesil savaş pilotlarına odaklanacağını belirtmişti. Squadron, Dİsney’in Star Wars projelerinden yalnızca bir tanesi. Daha önce Taika Waititi‘nin yöneteceği Skywalker Saga filmi ve Rian Johnson (Knives Out and The Last Jedi)’ın yöneteceği Star Wars üçlemesi de duyurulmuştu.

Kaynak: Colliderhttps://collider.com/rogue-squadron-movie-patty-jenkins-delayed-star-wars/

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir