Patty Jenkins, “Wonder Woman 3” Hakkında Konuştu!

Patty Jenkins, “Wonder Woman 3” hakkında konuştu! German Magazine Geek’e röportaj veren Wonder Woman 1984’un yönetmeni Jenkins, serinin üçünci filminin mükün olduğunu söyledi. Jenkins, Warner Bros.’un kendisine şans vermesi haline Wonder Woman 3’nin kendisinin son Diana Prince filmi olacağını söyledi.

“Wonder Woman 1984 bana ilk filmde yapamadığım birçok şeyi yapma şansı verdi” diyen Jenkins, “Wonder Woman’ın orijinal hikayesini anlatma şansı bulduğum için çok mutluyum. İlk film onun doğumuydu ve onun gerçek yeteneklerini görmedik. Onu gücünün zirvesinde görmek çok heyecan verici. Ama aynı zamanda içsel mücadelesi de çok önemli, o bir Tanrıça ve insanlığa yardım etmeye çalışıyor. Sadece kötü insanlarla savaşmıyor onların nasıl iyileştirileceğini de göstermeye çalışıyor. Bu ilginç bir ikilem.”

Patty Jenkins (Wonder Woman, Monster), Wonder Woman 1984 filminde de yönetmen olarak dönmüş Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Stephen Jones ve Gal Gadot filmin yapımcılığını üstlenmişlerdi. Gal Gadot’un başrolünde olduğu filmin 2 Ekim 2020‘de sinemalarda olması bekleniyor.

Kaynak: ComingSoon.net

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir