‘Private Life’tan İlk Fragman Yayınlandı!

Private Life’tan ilk fragman yayınlandı! Komedi-dram türündeki filmin başrolünü Akademi Ödülü adayı Paul Giamatti ve Primetime Emmy adayı Kathryn Hahn paylaşıyor. Film 5 Ekim’den itibaren Netflix’te yayınlanmaya başlayacak.

Private Life
Private Life

2007 yılında çektiği dramatik komedi filmi Savage Ailesi’nden bu yana kamera arkasına geçmeyen Tamara Jenkins‘in yönetmenliğini ve senaryosunu üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Sadie Rose, Molly Shannon, Siobhan Fallon Hogan, John Carroll Lynch ve Denis O’Hare gibi isimlerde yer alıyor.

Film, Richard ve Rachel isimli bir çiftin traji-komik hikayesini anlatıyor. Richard ve Rachel’in evliliği kötü bir dönemden geçmektedir. İkili çocuk sahibi olabilmek için doğal yöntemlerden tüp bebeğe kadar her türlü yöntemi denemektedir. Yardımlı üreme ve evlat edinmeye sıcak bakmaya başlayan çift hamilelikteki başarısızlıkları maddi manevi çöküntü yaşatmıştır. Rachel’ın yaşının ilerlemesi sebebiyle doktorlar, bir yumurta bağışçısı bulmasını tavsiye ederler. Tam o sırada üvey yeğenleri Sadie, okulunu yarıda bırakıp çiftin yanına yerleşir. İkili Sadie’nin gelişi ile birlikte hem çocuk sahibi olma umutlarına hem de birbirlerine yeniden tutunabilmeye başlar…

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir