Quentin Tarantino Kitap, Dizi ve Film Projeleri Hakkında Konuştu!

Quentin Tarantino Londra’da katıldığı “BAFTA: A Life in Pictures” etkinliğinde önümüzdeki birkaç ayın haritasını çıkardı. Tarantino, yazdığı kitabı bitirmeyi, bir oyun yapmayı, bir TV dizisi üzerinde çalıştığını ve 10. ‘cu filmini tasarladığını söyledi.

Çalışmaları hakkında çok fazla detay vermeyen Tarantino, “Once Upon a Time in Hollywood” bitmesinin ardından yeni projeler üzerinde çalışmak için verimli bir dönem olduğunu söyledi:

Tarantino, “Normal şartlarda bir senaryoyu bitirdiğimde prodüksiyon aşamasına geçeriz. Ancak Hollywood filminin senaryosunu bitirdiğimde filmi çekmeye hazır değildim.” dedi.

Yeni çalışmaları konusunda ise “‘Once Upon a Time in Hollywood,’u bitirdiğime göre bir oyun yazabilirim. Ve bikaç bölümlük TV dizisi yazabilirim. Şu anda bir kitap yazıyorum ve kitabımı 3 ay içerisinde bitirmeyi planlıyorum. Kitabım bittikten sonrai, teorik olarak oyun, TV dizisi yapabilir ve 10.’cu filmim üzerinde çalışmaya başlayabilirim.” ifadelerini kullandı.

Tarantino daha önce Deadline’a verdiği röportajda, “Once Upon a Time in Hollywood” karakteri Rick Dalton için “Bounty Law” isimli bir TV dizisi üzerinde çalıştığını ifade etmişti.

“Once Upon a Time in Hollywood” ve “Inglourious Basterds”ın mini dizi olması konusunda ise, “Hollywood için beş saatlik bir mini dizi yapabilirim. Elimde çok fazla yazılı malzeme var. “Inglourious Basterds” 6 saatlik bir mini dizi olabilir. dedi.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir