‘Rebel Moon’dan resmi fragman!

‘Rebel Moon’dan resmi fragman! Netflix, Zack Snyder’ın bilim-kurgu destanı ‘Rebel Moon’un 22 Aralık 2023’te yayınlanacak olan ‘A Child of Fire’ başlıklı 1. bölümünün resmi fragmanını yayınladı. ‘The Scargiver’ başlıklı 2. bölüm ise 19 Nisan 2024’te yayınlanacak.

Film, despot hükümdar Naip Balisarius’un (Fra Free) yaklaşan istilasına karşı koyabilecek savaşçıları aramak zorunda olan (Sofia Boutella tarafından canlandırılan) esrarengiz bir genç kadını konu alıyor.

İşte resmi logline: “Bir galaksinin kıyısındaki barışçıl bir koloni, zalim bir yönetici gücün orduları tarafından tehdit edildiğinde, köylüler arasında yaşayan gizemli bir yabancı olan Kora (Boutella) hayatta kalmak için en iyi umutları haline gelir. Ana Dünya’ya karşı imkansız bir duruş sergilemek için kendisiyle birleşecek eğitimli savaşçılar bulmakla görevlendirilen Kora, farklı dünyalardan gelen ve ortak bir kurtuluş ve intikam ihtiyacını paylaşan yabancılar, isyancılar, köylüler ve savaş yetimlerinden oluşan küçük bir savaşçı grubu toplar. Bütün bir alemin gölgesi en beklenmedik ayların üzerine düşerken, bir galaksinin kaderi üzerine bir savaş verilir ve bu süreçte yeni bir kahramanlar ordusu kurulur.”

Fragmanda aklınıza gelebilecek her türlü bilim-kurgu ve fantezi imgesi mevcut: savaşı sona erdireceği söylenen bir prenses, talihsiz bir köye lazer yağdıran uzay gemileri, konuşan robotlar, örümcek yaratık, parlak kırmızı lazer kılıçlar kullanan bir belalı, uçan pegasus benzeri bir hayvan ve bolca ağır çekim.

Snyder filmi, Shay Hatten ve Kurt Johnstad ile birlikte yazdığı senaryodan yönetiyor. Oyuncu kadrosunda ise Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Ray Fisher, Anthony Hopkins, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi, Cleopatra Coleman, Cary Elwes, Corey Stoll, Sky Yang ve daha fazlası yer alıyor.

Snyder projeyi ilk olarak Disney’in 2012’de Lucasfilm’i satın almasından önce ‘Star Wars’ evreninde bir hikâye sunumu olarak geliştirdi. Bilim-kurgu filmini orijinal bir mülke dönüştürmeye 2021 Netflix filmi ‘Army of the Dead’ üzerinde çalışırken başladı ve ‘Rebel Moon’u yayıncı için bir franchise haline getirmeyi planlıyor. Snyder’a göre proje, ‘Star Wars’ ve Akira Kurosawa filmlerine duyduğu sevgiden esinleniyor.

Fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir