Reha Erdem filmi “Neandria”, Cuma günü sinemalarda!

Reha Erdem filmi “Neandria”, Cuma günü sinemalarda! Reha Erdem’in yazıp yönettiği, yapımcılığını Atlantik Film’in üstlendiği “Neandria”, 15 Mart‘ta sinemalarda. Yapımcılığını Ömer Atay ile Serra Ciliv’in üstlendiği ve Türkiye’nin ilk ekolojik sürdürülebilir yapımlarından biri olan film, Başka Sinema dağıtımıyla Cuma günü sinemalarda gösterime giriyor.

Yarışma, avlanma ve kazanma hırsıyla hastalanmış bir dünyanın içine sıkışmış gençlerin, çatlaklarda özgürlüğü ve aşkı arayan isyanlarını anlatan “Neandria”, filme adını da veren Neandria antik kentinin yakınlarında, yoksul bir köyde annesiyle birlikte yaşayan ve atletizm yarışlarına hazırlanan Suna adlı bir genç kadını odağına alıyor.

Suna rolünde, ilk sinema deneyimiyle Deniz İlhan’ı izleyeceğimiz filmde, Ahmet Rıfat Şungar, Bülent Emin Yarar, İnci Nur Daşdemir, Nihal Yalçın,Izzy, Nur Fettahoğlu, Serkan Keskin, Gizem Katmer, Ayşegül Kopartan ve Tanıl Bora oynuyor. Yardımcı yönetmenliğini “Maddenin Halleri”, “Our Ark” gibi ödüllü filmleriyle tanıdığımız Deniz Tortum’un yaptığı filmin görüntü yönetmenliğini, “Kaç Para Kaç”, “Korkuyorum Anne”, “Kosmos” gibi birçok Reha Erdem filminde de çalışan Florent Herry üstlendi.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir