Ridley Scott imzalı ‘Gladiator’ın devam filmine yeni isim!

Ridley Scott imzalı ‘Gladiator’ın devam filmine yeni isim! Akademi adayı ve BAFTA ödüllü Barry Keoghan, Ridley Scott’ın henüz ismi belli olmayan  “Gladiator” filmi için görüşmelere başladı.  Anlaşma sağlanırsa Keoghan, 2023 Akademi ödüllerinde “Aftersun”daki peformansıyla en iyi erkek oyuncu ödülüne aday olan Paul Mescal ile başrolü paylaşacak. Filmin 22 Kasım 2024’te sinemalarda olması bekleniyor.

Filmin senaryosunu David Scarpa kaleme alacak.  2000 yapımı Gladiator filmi 12 dalda Akademi adaylığı elde etmiş, 5 dalda ödülü almıştı. Ridley Scott’ın yönetmen ve yapımcı olarak yer aldığı proje 460 milyon $ gişe elde etmişti. İlk filmde Russell Crowe; Maximus Decimus Meridius, Joaquin Phoenix ise Commodus karakterine hayat vermişti.

“The Banshees of Inisherin” filmindeki performansıyla göz dolduran Keoghan,  “The Eternals”da Druig karakterine hayat vermişti. Aktör, “The Killing of a Sacred Deer” filmindeki rolüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. “Dunkirk,” Chernobyl” vr “The Green Knight” gibi yapımlarda rol alan Keoghan, Apple TV+’ın mini dizisi “Masters of the Air”de de rol alacak.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir