Ridley Scott, ‘Napolyon’ filmini anlattı!

Ridley Scott, ‘Napolyon’ filmini anlattı! Yönetmen Ridley Scott, Napolyon’un hayatını anlattığı filme bir general gibi hazırlandığını söyledi. “Napolyon” filmi 24 Kasım’da Türkiye’de vizyona giriyor. İkonik Fransız İmparator Napolyon Bonapart‘ın hayatı, efsanevi yönetmen Ridley Scott imzasıyla beyazperdeye taşınıyor. Oscar ödüllü başarılı oyuncu Joaquin Phoneix ile Ridley Scott’ı 2000 yılında en iyi film dalında Oscar ödülü alan “Gladyatör” filminden sonra ilk defa buluşturan Napolyon filminin senaryosu David Scarpa imzası bulunuyor. 

Fransız İmparator Napoleon Bonaparte’ın hayatını anlatacak olan filmde, Napolyon’a Oscar’lı oyuncu Joaquin Phoenix hayat veriyor. Napolyon’un ilk eşi Josephine ile olan ilişkisini de izleyeceğimiz filmde, Josephine rolünü Vanessa Kirby’i canlandırıyor. 

Tarihin en başarılı askeri generallerinden birini anlatmak için bir general gibi hareket etmek gerektiğini söyleyen Scott, “Büyük sekansları planlamak için askeri bir komutanın genelkurmayıyla önceden savaş planı koordine etmesine benzer bir şekilde çalıştık. Haftada bir toplantı yaptık ve sayfa sayfa ilerledik. Savaş sahneleri için askeri bir uzmandan destek aldık ve akıllara durgunluk veren harika askeri kostümlerle o dönemi canlandırdık” 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir