Robert De Niro,’Midnight Run’ın Devam Filminde Yapımcı Olacak!

Robert De Niro,’Midnight Run’ın Devam Filminde Yapımcı Olacak! Variety‘de yer alan habere göre 1988 yapımı Midnight Run‘ın devam filmi için çalışmalar başladı. Regina Hall (Girls Trip)’ün başrolünde olacağı filmin yapımcılığını ise Robert De Niro üstlenecek.

1988 yapımı filmde De Niro ödül avcısı eski bir polis olan Jack Walsh karakterine hayat veriyordu. Devam filminde De Niro’nun Walsh karakterini canşandırıp canlandırmayacağı henüz bilinmiyor. 2010 yılında Universal’in devam filmini Timothy Dowling (Pixels)’in senaryosundan çekeceği duyurulmuş anca proje gerçekleştirilememişti. Universal şimdi Brooklyn Nine-Nine‘ın senaristlerinde Aeysha Carr‘a yeni bir senaryo yazdırıyor. Devam filmi ile ilgili detaylar ve filmde kimlerin rol alacağı henüz bilinmiyor.

En son komedi yapımı Honk for Jesus, Save Your Soul‘da Sterling K. Brown ile başrolleri paylaşan Regina Hall, Kevin Hart ve Mark Wahlberg‘in Netflix komedisi Me Time‘da karşımıza çıkacak. Hall, Hulu dizisi Nine Perfect Strangers‘da da rol almıştı.

Filmin yapımcılığını üstlenecek De Niro ise, Martin Scorsese imzalı Killers of the Flower Moon‘da Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaşıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir