Robert Downey Jr. ve Matt Damon, Christopher Nolan’ın ‘Oppenheimer’ Filminde Rol Alabilir!

Robert Downey Jr. ve Matt Damon, Christopher Nolan’ın ‘Oppenheimer’ Filminde Rol Alabilir! Robert Downey Jr. ve Matt Damon, Christopher Nolan’ın 2. Dünya Savaşı döneminde geçecek “Oppenheimer,”da başrolü paylaşabilir. Dram türündeki film, atom bombasının geliştirilme hikayesine odaklanacak.

Emily Blunt

Downey Jr. ve Damon’ın filmde rrol alıp almayacağı henüz net değil. Nolan filmi için yıldızlarla dolu bir kadro oluşturmaya çalışıyor. Filmde Cillian Murphy, atom bombasının babası olarak bilinen bir fizikçi J. Robert Oppenheimer, Emily Blunt ise onun karısı Katherine olarak karşımıza çıkacak. Filmle ilgili detaylar henüz paylaşılmadı. Ancak yapımın nükleer silahın ortaya çıkış hikayesine odaklanması bekleniyor.

‘Oppenheimer’ 21 Temmuz 2023’te vizyona girecek!

Universal’ın haklarını aldığı yapım, 100 milyon $’lık bir yapım bütçesine sahip. “The Dark Knight,” “Inception” ve “Tenet,” gibi filmlerde Warner Bros. ile çalışan Nolan, bu proje için Universal ile anlaşmayı tercih etti.

“Oppenheimer” filminin 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyonda olması bekleniyor. Nolan filmi, Kai Bird ve Martin J. Sher tarafından kaleme alınan Pulitzer ödüllü “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer” kitabından uyarlanacak. Filmin çekimleri 2022’de başlayacak.

Disney’in Iron Man ve Marvel’ın gişe rekorları kıran süper kahraman filmi, “Avengers: Endgame”de rol alan Downey Jr., kariyerinde büyük çıkış yakaladığı Universal yapımı “Dolittle”da rol almıştı. En son Tom McCarthy‘nin suç dramı “Stillwater”da karşımıza çıkan Damon ise, Ridley Scott‘ın dönem filmi “The Last Duel”da rol aldı. Damon filmin senaryosunu da Ben Affleck ve Nicole Holofcener ile birlikte kaleme almıştı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir