Ronnie James Dio’nun Belgeseli Yapılıyor!

Ronnie James Dio‘nun belgeseli yapılıyor! Efsanevi heavy metal vokalisti Ronnie James Dio‘nun hayatı ve kariyeri hakkında bugüne kadar yapılan ilk belgesel olma özelliğini taşıyan proje BMG tarafından yapılacak.

Tüm zamanların en etkili hard rock vokalistlerinden biri olarak kabul edilen ve 40 yılı aşkın müzik kariyeri boyunca Rainbow, Black Sabbath, Elf, Heaven&Hell ve kendine ait isimsiz grubun vokalistliğini üstlenen Dio, 2010 yılında 67 yaşındayken kanserden hayatını kaybetti.

Dio‘nun belgeseli, Sundance Film Festivali seçkilerinden, Grammy’ye aday gösterilen ‘David Crosby: Remember My Name’ ve Joan Jett belgeseli olan ‘Bad Reputation’ da dahil olmak üzere BMG’nin hızla büyüyen müzikle ilgili film ve televizyon projelerinin son halkası.

21 Şubat 2020‘de BMG, Dio’nun 1996-2004 yılları arasında kaydedilen ‘Angry Machines’, ‘Magica’, ‘ Killing the Dragon’ ve ‘Master of the Moon’ gibi en beğenilen albümlerinden oluşan yeni bir koleksiyon yayınlayacak. Albümde, turneler, canlı performanslar ve sanatçının ilk defa yayınlanacak parçaları yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir