Rooney Mara, Audrey Hepburn’ü canlandıracak!

Rooney Mara, Audrey Hepburn‘ü canlandıracak! Apple’ın ikonik aktris Audrey Hepburn ile ilgili biyografi filminin başrol oyuncusu belli oldu. Filmde Hepburn’ü Rooney Mara oynayacak.

“Call Me by Your Name” filmiyle Oscar adaylığı kazanan Luca Guadagnino filmin yönetmenliğini üstlenecek.  “The Giver” filminin ortak senaristi Michael Mitnick ise ise filmin senaryosunu kaleme alacak.

https://variety.com/wp-content/uploads/2022/01/audrey-hepburn-rooney-mara.jpg?w=681&h=383&crop=1

Filmle ilgili detaylar henüz paylaşılmıyor. Hepburn, “Breakfast at Tiffany’s,” “My Fair Lady,” “Wait Until Dark,” “Charade” ve “Sabrina” filmlerindeki performansıyla hafızalara kazınmıştı. Aktris kariyeri boyunca Emmy, Oscar, Tony ve Grammy ödüllerini kucaklamıştı.

Apple’ın yeni projesinde aktrisi Mara canlandıracak. “The Girl With the Dragon Tattoo” ve  “Carol” filmlerindeki performansıyla Osca adaylığı elde eden Mara, Guillermo del Toro imzalı “Nightmare Alley” filminde Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette ve Willem Dafoe ile birlikte rol aaaldı. Mara’yı önümüzdeki dönem Sarah Polley imzalı “Women Talking,” filminde Frances McDormand, Ben Whishaw, Claire Foy ve Jessie Buckley gibi isimlerle birlikte izleyeceğiz.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir