Russell Crowe Psikolojik Gerilim Filmi ‘Unhinged’de!

Russell Crowe psikolojik gerilim filmi ‘Unhinged’de! Russell Crowe, Cannes Film Festivali öncesi ‘Unhinged’ adlı psikolojik gerilim filminde başrol oynamak üzere imza attı. Filmin prodüksiyon çalışmalarına 15 Temmuz’da New Orleans’ta başlanacak.

Variety‘de yer alan habere göre: Solstice Studios tarafından temsil edilen filmin yayın hakları önümüzdeki hafta Cannes Film Festivali’nde satışa çıkarılacak.

Senaryosu, ‘Disturbia’ ve ‘Red Eye’ yapımlarından hatırladığımız Carl Ellsworth tarafından kaleme alınacak olan filmin yönetmen koltuğunda ‘American Dreamer’ın yönetmeni Derrick Borte oturuyor. Filmin yapımcılığını daha önce ‘Warrior’ ve ‘Kingdom of Heaven’ filmlerinin yapımcı kadrosunda yer alan Lisa Ellzey üstlenecek. Solstice, filmin Amerika’daki vizyon tarihinin 2020 yılının sonlarına doğru olmasını planlıyor.

‘Gladiator’ filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Oscar ödülüne layık görülen Crowe, en son ‘Boy Erased’ filminde rol aldı, yakın zamanda ise ‘The True History of the Kelly Gang’ ve ‘The Loudest Voice’ yapımlarında izleyeceğiz.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir