Ryan Reynolds, Zack Snyder’ın ‘Justice League’inde Rol Almayacak!

Ryan Reynolds, Zack Snyder’ın ‘Justice League’inde Rol Almayacak! 2017 yılında gösterime giren süper kahraman filmi “Justice League”in merakla beklenen, yayınlanmamış versiyonunda Reynolds’ın Hal Jordan rolüne geri dönüleceği düşünülüyordu. Ancak, aktör, sosyal medya hesabında takipçisinin sorusu üzerine bu role geri dönmeyeceğini açıkladı.

Twitter üzerinde konuyla ilgili Reynolds’ın Justice League’de Hal Jordan olarak karşımıza çıkacağını yazan takipçisine yanıt veren Reynolds, “Maalesef, bu ben değilim. Belki başka bir Green Lantern’da…” ifadelerini kullandı.

Reynolds’ın Green Lantern’daki performansı hayranlar arasında hayal kırıklığı yaratmıştı ancak yine de takipçileri aktörün bu rolü üstlenmesini istiyorlardı. Çünkü, Reynolds da filmi beğenmemiş, Deadpool filmlerinde bununla ilgili espriler yapmıştı.

18 Mart’ta HBO Max’te yayınlanacak Zack Snyder’s Justice League’de, Ben Affleck (Batman), Ray Fisher (Cyborg) and Amber Heard (Mera) for the new shots. Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Henry Cavill (Superman) ve Ezra Miller (Flash) gibi isimleri izleyeceğiz.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir