SAG Ödülleri Netflix’te canlı yayınlanacak!

SAG Ödülleri Netflix’te canlı yayınlanacak! Ekran Oyuncuları Derneği’nin (Screen Actors Guild) 1994’ten bu yana dağıttığı sinema ve televizyon ödülleri SAG, Netflix’e geliyor. Bu yıl 29.’ncu kez düzenlecek ödül töreni Netflix’in Youtube kanalında yayınlanacak. Yapılan anlaşma, uzun bir dönemi kapsayacak. SAG ödülleri 2024 yılında ise platform üzerinde canlı olarak seyircisiyle buluşacak.

SAG-AFTRA direktörü Duncan Crabtree-Ireland yapılan anlaşmayla ilgili olarak, “Netflix ile çalışacağımız için çok heyeanlıyız. SAG ödüllerinde milyonlarca takipçisi olan oyuncuların, televizyon performansları ödüllendiriliyor. Bu anlamda SAG ödülleri eğlence dünyasında tek ve el üstünde tutuluyor” dedi.

Netflix ise : “SAG Ödülleri yaratıcıların ve izleyicilerin severek takip ettikleri bir etkinlik ve şimdi daha fazla kişi, bu yetenekli kişileri kutlama imkanına sahip olacak. Netflix’te canlı yayını incelediğimizde, SAG-AFTRA ile işbirliği yapmayı çok istedik ve 2024 yılında globalde yapacağımız canlı yayınla bu özel etkinliği genişletmeye karar verdik.” dedi.

SAG Ödülleri adayları bugün açıklanacak. Ödül töeni ise, 26 Şubat’ta Netlix’in YouTube kanalında yayınlanacak.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir