Salma Hayek: Hollywood neredeyse 20 yıl komedi projelerinde rol almamı engelledi!

Salma Hayek: Hollywood neredeyse 20 yıl komedi projelerinde rol almamı engelledi! Hayek, GQ dergisine verdiği röportajda, komedi türü için çok seksi bulunduğu için neredeyse 20 yıl boyunca komedi yapımlarında rol alamadığını açıkladı. Hayek, 1997 yapımı romantik komedi “Fools Rush In” ve “Breaking Up” filmlerinde rol almasına rağmen, 2010 yapımı “Grown-Ups” ile geleneksel bir komedi filminde rol alma şansı yakaladığını söyledi:

“Uzun süre aynı rollerde oynadım. Hayatım boyunca komedi yapmak istedim ancak kimse bana bu şansı tanımadı. Adam Sandler ile karşılaşana kadar, bir rol alamadım. 2010 yapımı Grown Ups filminde rol aldığımda 40’larımdaydım. Çok seksi olduğum için mizah duygusunu yansıtamayacağımı söylediler.”

Komedi rolü engellendiği için Hayek kızgınmıydı?

O zamanlar çok üzümüştüm. “Ama şimdi burada, hayatımın son 20 yılında işsiz kalacağımı söyledikleri bir dönemde her türü yapıyorum. Bu yüzden üzgün değilim, kızgın değilim; gülüyorum.”

Hayek, Steven Soderbergh imzalı “Magic Mike’s Last Dance” ile komedi türüne geri dönüyor. Magic Mike serisinin son filminde Hayek, striptrizci Mike Lane rolüne hayat veren Channing Tatum ile başrolü paylaşıyor. 

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir