Sandra Bullock, Romantik Aksiyon Filmi ‘The Lost City of D’de Rol Alacak!

Sandra Bullock, Romantik Aksiyon Filmi ‘The Lost City of D’de Rol Alacak! Filmde, Bullock’a eşlik etmesi beklenen isim ise Ryan Reynolds.

Adam ve Aaron Nee‘nin yönetmenliğini üstleneceği filmin yapım şirketi ise Paramount olacak. Sandra Bullock, The Lost City of D‘de başrol oyanayacak ve filmin yapımcılığını üstlenecek. Paramount Pictures, Reynolds ile görüşmeleri sürdürüyor.

Filmin senaryosunu ise Dana Fox kaleme alacak.Bullock ve Reynolds daha önce, 2009 yapımı romantik komedi filmi “The Proposal”da birlikte rol almıştı.

Bullock, “The Blind Side” filmiyle, en iyi kadın oyuncu dalında Oscar Ödülü’nü kazanmış, “Gravtiy” filmiyle de Oscar adaylığı elde etmişti.

Netflix filmi “Bird Box”fa başrol üstlenen Bullock, “Ocean’s 8″te de rol aldı. Bullock’un diğer filmleri arasında “The Heat”, “Our Brand Is Crisis” ve “Miss Congeniality” yer alıyor.

Nee kardeşler, birçok popüler müzik videosu ve 2015 yapımı “Band of Robbers” filmini yönetti. Ayrıca Netflix için “He-Man and the Masters of the Universe” projesinin de başında yer alıyorlar.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir