Sean Penn İmzalı “Flag Day” Filminden İlk Fragman!

Sean Penn İmzalı “Flag Day” Filminden İlk Fragman! Mystic River ve Milk filmleriyle Oscar kazanan Sean Penn’in yönetip başrolünde yer aldığı filmin ilk fragmanı yayınlandı. Kadroda, Penn’in kızı Dylan Penn, Josh Brolin, Dale Dickey ve Eddie Marsan gibi isimler rol alıyor. Film, 20 Ağustos’ta vizyona girecek.

Filmin senaryosunu Black Mass, Get on Up ve Edge of Tomorrow’un senaristi Jez Butterworth, kaleme aldı. Jennifer Vogel’ın anılarından beyazperdeye uyarlanacak olan film; kızının geçimini sağlamak için dolandırıcı olarak çifte bir yaşam süren bir babaya odaklanıyor. Genç kız, kendisine karşı oldukça sevgi dolu olan babasının kirli dünyasıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

 2007 yapımıı Into the Wild ile yönetmenlik alanında da başarısını kanıtlayan Penn, “The Last Face” ile aynı etkiyi yaratamamıştı. Yeni projeleri heyecanla beklenen Penn’in son filmiyle eleştirmenlerden ve izleyicilerden geçer not alıp almayacağı merak konusu. Flag Day filmi 20 Ağustos’ta vizyonda seyircisiyle buluşacak.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir