Spinoff Filmi ‘The Trench’ten Yeni Detaylar Geldi!

Spinoff filmi ‘The Trench’ten yeni detaylar geldi! Peter Safran, ‘Aquaman’ ile aynı evrende geçecek olan ‘The Trench’ adlı yapımın, devam filminden önce geleceğini müjdeledi. Arthur Curry’nin (Jason Momoa) macera dolu dünyasına geri dönmek için 2022’de vizyona girmesi planlanan ‘Aquaman 2’yi beklemek zorunda olan izleyiciler, Atlantis uygarlığına çok daha erken kavuşacak gibi gözüküyor.

‘Aquaman’in yönetmeni James Wan ve yapımcı Peter Safran, ilk filmdeki acımasız yaratıklara odaklanan ‘The Trench’ adlı korku dolu bir Spin-off filmi geliştirdiklerini duyurmuşlardı. Filmin, 16 Aralık 2022’de vizyona girecek olan ‘Aquaman 2’den önce seyirciyle buluşması planlanıyor.

Arthur ve Mera ‘The Trench’ Filminde Yer Almayacak

Salı günü, Hollywood’daki Warner Bros. Stüdyosu‘nda gerçekleşen Aquaman sergisinin açılışında, The Hollywood Reporter ile gerçekleştirilen söyleşide; bir Trench filmi yapma fikrine en başından beri sıcak baktıklarını belirten yapımcı, Arthur ve Mera’nın (Amber Heard) ‘The Trench’ filminde yer almayacağını da doğruladı.

Safran, devam filminin yapımında ise Warner Bros.’un acele etmeleri için baskı yapmadığını ekleyerek, yaptıkları işi hızlı değil, doğru yapmak konusunda hemfikir olduklarını belirtti.

Safran, ‘Aquaman 2’den önce DC tarafından yayınlanacak filmler arasında; 5 Nisan 2019’da vizyona girecek olan ve yapımcılığını üstlendiği ‘Shazam’ filminin yanı sıra 2020’de çıkacak ‘Birds of Pray’ ve 2021’de yayınlanacak ‘The Batman’ ve ‘The Suicide Squad’ filmlerinin de olduğunu vurguladı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir