‘Star Wars’ Dizisi ‘The Acolyte’ Başrolünü Buldu!

Star Wars’ Dizisi ‘The Acolyte’ Başrolünü Buldu! Amandla Stenberg, Disney Plus dizisi “The Acolyte,” dizisinde başrol oynamak için görüşmelere başladı. Emmy Ödülü adaylığına sahip zihin yoran dizi Russian Doll‘un yaratıcısı Leslye Headland, The Acolyte ile Disney+’a yeni bir Star Wars dizisi getiriyor. The Acolyte,  gölgeli sırlar olan ve Yüksek Cumhuriyet Devri’nin son günlerinde karanlık tarafın ortaya çıkmasından yaşananları ele alacak.

Dizinin başrolünde oynaması beklenen Stenberg’in henüz oynayacağı karakterle ilgili detaylar bilinmiyor.2012 yapımı “The Hunger Games”deki Rue karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Stenberg, “The Hate U Give,” “The Darkest Minds,” “Everything, Everything” ve “Dear Evan Hansen” gibi birçok filmde rol aldı. TV tarafında ise, “Sleepy Hollow,” “The Eddy” ve  “Mr. Robinson” gibi yapımlarla karşımıza çıktı. Star Wars dizisi “The Acolyte”de başrol oynaması beklenen Stenberg’in dizide nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Dizi resmi olarak 4 Mayıs 2020 tarihinde StarWars.com adresinde duyurulmuştu. Headland’in senaristliğini ve yönetici yapımcılığını üstleneceği dizinin çekimleri 2022 ortasında başlaycak.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir