Star Wars Senaryosunu Kaybeden İsim Kim?

Geçtiğimiz günlerde J.J. Abrams yeni Star Wars senaryosunun Ebay’de satılmaktan son anda kurtulduğunu açıklamıştı. Ancak açıklamasında, “Kim olduğunu istesem de söylemeyeceğim ama oyuncularımızdan biri senaryoyu yatağının altında bırakmış ve daha sonra odayı temizleyen biri senaryoyu bulmuş. Ardından senaryo bir başkasının eline geçmiş ve o da onu eBay’de satmaya kalkışmış” ifadelerini kullanmıştı.

John Boyega

“Star Wars: The Rise of Skywalker’ın oyuncularından John Boyega ise olaydan kendisinin sorumlu olduğunu açıkladı. Michael Strahan‘ın sunduğu “Good Morning America” programına katılan Boyega, “Dairemden taşındığım sırada, senaryoyu yatağımın altında bırakmışım. Birkaç hafta sonra daireye gelen temizlikçi senaryoyu bulunca, 65 pound’a EBay üzerinden satışa sunmuş” ifadelerini kullandı.

Bir Disney çalışanın açık arttırma sitesinde senaryoya teklif verildiğini görmesi üzerine senaryonun satışı engellenmiş.

Serinin son filmi “Star Wars: The Rise of Skywalker” (Yıldız Savaşları: Skywalker’ın Yükselişi) 20 Aralık 2019’da gösterime girecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir