‘Stargirl’ün Devam Filmi Geliyor!

‘Stargirl’ün Devam Filmi Geliyor! Grace VanderWaal ve yönetmen Julia Hart, yeni ve prjinal bir müzikal yolculuk için tekrar bir araya geliyor.

Disney, müzkal dünyasına Stargirl ile dönüyor. Geçtiğimiz prömiyerini Disney +’da yapan romantik dram Stargirl’ün devam filmi için hazırlıklar başladı.

Yönetmen, Julia Hart, Grace VanderWaal, Elijah Richardson ve müzik yazarı Michael Penn ile bir araya geliyor. 2020 yılında Disney+’ta yayınlanan Stargirl, Jerry Spinelli’nin çok satan kitabından uyarlanmıştı. Film, lisedeki gençlerin gergin duygularını, uyumsuzluklarını ve kendini ifade etmelerini ve ilk aşkın coşkusunu merkezine alıyordu. Filmin senaryosunu yönetmen Hart, Kirsten Hahn ve Jordon Horowizth ile birlikte kaleme almıştı.

Devam filminde VanderWaal, Stargirl Caraway karakterine geri dönüyor. Ellen Goldsmith-Vein, Lee Stollman ve Horowitz ise filmin yapımcısı olarak geri dönecekler. Jeanne McCarthy ve Nicole Abellera da filmin kadrosunda yer alacak isimler arasında yer alıyor.

Richardson va DuVernay’in When They See Us  ve New Amsterdam dizisinde rol almıştı.

Rachel Brosnahan ile I’m Your Woman filminde başrolleri paylaşan Hart’ın bu projesi Amazon Prime’da prömiyerini yapmıştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Pamela Anderson, Liam Neeson ile ‘Naked Gun’da rol alacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir