Steve Carell, TV Ekranlarına Dönüyor!

Steve Carell, TV ekranlarına dönüyor! NBC’nin “The Office” dizisindeki ikonik rolüyle hafızalarımızda yer edinen Carell, yaklaşık sekiz yıl aradan sonra televizyon ekranlarına geri dönüyor. Carell, Apple’ın yeni dizisinde başrol oynayacak. Dizide Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon hem oyuncu hem de yönetici yapımcı olarak yer alacaklar.

Dizi, Brian Stelter‘in “Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV” isimli kitabından uyarlanacak.  Hollywood Reporter‘a göre, Carell, sabah şovu sunan Mitch Kessler, karakterine hayat verecek. Dizinin yönetmenliğini ise “The Leftovers” dizisinden hatırlayacağımız Mimi Leder  üstlenecek.

Apple ismi henüz belli olmayan dizinin iki sezonu için sipariş verdi. Dizinin her bir sezonu 10 bölümden oluşacak. Dizinin, Apple cihazlarında ve TV uygulamasında ücretsiz olarak yayınlanacağı konuşuluyor.

Steve Carell, yakın dönemde büyük başarı yakalayan “Foxcatcher” ve vizyonan girecek olan“Beautiful Boy” filmlerinde rol aldı. Önümüzdeki dönem Carell’i Adam McKay’in “Vice” isimli filminde Donald Rumsfeld karakterinde ve Robert Zemeckis‘in dram filmi “Welcome to Marwen”da izleyeceğiz.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir