Steven Spielberg ve Michelle Williams Aynı Projede Buluşuyor!

Steven Spielberg ve Michelle Williams Aynı Projede Buluşuyor! Spielberg’ün yönetmen koltuğunda oturacağı filmin senaryosunu Spielberg, Tony Kushner ile birlikte kaleme alacak. Film, yönetmenin büyüdüğü şehir olan Arizona’daki yıllarına odaklanacak.

Birçok insan bir sonraki Steven Spielberg olmayı isterken ve denerken, şimdi gerçekten bir oyuncu genç Spielberg olma şansını yakalayacak. Spielberg, West Side Story filminden sonraki projesi olacak yapım için, Munich ve Lincoln filmlerinde birlikte çalıştığı Tony Kushner ile çocukluk yıllarını anlatacağı film için kolları sıvadı.

Filmde rol alacak isimlerden biri ise, 4 kez Oscar adaylığı bulunan Michelle Williams. Williams’ın filmde Spielberg’ün annesini canlandıracağı söyleniyor. Fosse/Verdon yapımındaki performansıyla Emmy ve Altın Küre kazanan Williams,  25 Haziran’da vizyona girecek Venom: Let There Be Carnage filminde karşımıza çıkacak.

Temmuz ayında çekimlerine başlanacak olan filmin 2022’de vizyonda olması bekleniyor. Filmin isminin ne olacağı ve filmde Spielberg’ün gençliğini kimin canlandıracağı henüz bilinmiyor. Spielberg, 1950-60 arası yıllarını Arizona, Phoenix’te geçirdi. Yönetmen anti semitizmle karşılaştığı bu yılları konuşmalarında birçok kez dile getirmişti.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir