Ted Kaczynski’nin Hayatı Beyaz Perdeye Uyarlanıyor!

“Bad Boys for Life”ın yapımcısı Doug Belgrad, Unabomber olarak bilinen terörist Ted Kaczynski hakkında psikolojik gerilim filmi projesi üzerinde çalışıyor.

Kaczynski, 1978-1995 yılları arasında gerçekleştirdiği bombalı eylemleriyle biliniyor. Kaczynski, 1998 yılında 10 ağır suçtan hüküm giymiş ve şartlı tahliye olmaksızın müebbet hapis cezası almıştı. ‘Unabomber‘ olarak bilinen Ted Kaczynski; Washington Post, New York Times gibi gazeteleri arayarak bir manifesto yayınlanmasını ve eğer yayınlanmazsa bombalı eylemlerine devam edeceğini söyleyen bir konuşma gerçekleştirmişti. Yayımlanan manifesto, bir anda dünya çapında yankı uyandıran bir etkiye sahip olmuştu. Kaczynski, kardeşinin ihbarı üzerine 1996 yılında FBI tarafından yakalanmıştı.

Doug Belgrad

Belgrad, filmin yapımcılığını Sophie Cassidy ile birlikte üstlenecek. Filmin senaryosunu ise Potus Maximus, Spy Hunter ve  Inspector Gadget‘ın senaristleri Sam Chalsen ve Nelson Greaves kaleme alacaklar.

Kaczynski‘nin hayatı Manhunt: Unabomber dizisinde ele alınmıştı

Kaczynski‘nin bombalı saldırıları, manifestosunun yayınlanma aşaması ve yakalanma aşaması 2017 yapımı Netflix yapımı Manhunt: Unabomber isimli televizyon dizisinde ele alınmıştı.  Dizide Paul Bettany, Ted Kaczynski’yi canlandırırken; Sam Worthington ise FBI ajanı Jim “Fitz” Fitzgerald’a hayat vermişti.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir