The Fall Guy, Guinness Dünya Rekorları’na girdi!

Ryan Gosling ve David Leitch, Logan Holladay’e 13 Mart Çarşamba günü Los Angeles’ta düzenlenen ve New York, Atlanta ve Miami’deki sinemalarda gösterilen The Fall Guy Özel Gösteriminde, başarısını kutlayan Guinness Dünya Rekorları Sertifikasını takdim etti.Film, 26 Nisan’da sinemalarda olacak.

Universal Pictures’ın yeni 87North filmi Dublör’de Oscar® adayı Ryan Gosling’in karakterini canlandıran dublör Logan Holladay, yürekleri hoplatan bir hassasiyet ve beceri gösterisiyle, filmin 2022’de Avustralya’nın Sidney sahillerinde gerçekleştirilen çekimleri sırasında sekiz buçuk defa takla atarak GUINNESS DÜNYA REKORLARI’nda bir araçla en fazla takla atma rekorunu kırdı. Gişe rekortmeni yönetmen David Leitch’in son filmindeki bu çığır açan başarı, 2006 yapımı Casino Royale’in çekimleri sırasında yedi takla atan dublör Adam Kirley’e ait önceki rekoru geride bıraktı.

Sinemanın ilk günlerinden kalma klasik bir gösteri olan araçla takla atma, yere doğru ateş eden bir arabanın altına top benzeri bir aparat yerleştirilmesini içerir. Araç belirlenen bir hıza ulaştığında mekanizma tetiklenir ve aracı bir dizi yuvarlanmaya iter. Holladay bu gösteriyi harici bir fiberglas gövdeye sahip modifiye edilmiş bir Jeep Grand Cherokee’nin direksiyonunda gerçekleştirdi.

1980’lerin aynı adlı hit TV dizisinden esinlenen Dublör’ün yönetmenliğini, şirketi 87North Productions; Bullet Train, Deadpool 2 ve Atomic Blonde gibi filmlerde adrenalin yüklü aksiyonla özdeşleşen film yapımcısı ve eski dublör Leitch üstleniyor. Gosling’in bir dublörü, Emily Blunt’ın ise bir film yönetmenini canlandırdığı film, dublör camiasının isimsiz kahramanlarına saygı duruşunda bulunuyor. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir