‘The King’s Man’ Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

‘The King’s Man’ filminden ilk fragman yayınlandı! ‘Kingsman’ serisinin başlangıç hikayesine ışık tutacak olan ‘The King’s Man’ filminin fragmanında Ralph Fiennes‘ı casus rolünde izliyoruz. Birinci Dünya Savaşı sırasında geçen film, İngiliz gizli istihbarat servisinin kökenlerine inerek orijinal filmdeki dünyanın nasıl ortaya çıktığını gözler önüne serecek. Yeni film daha fazla aksiyon, hile ve elbette daha iyi dikimli takım elbiseler vaat ediyor.

Filmde Fiennes‘ın hayat verdiği Oxford Dükü tarafından gizli organizasyona dahil edilen yeni üye olan Conrad rolünde Harris Dickinson‘ı izleyeceğiz. Yönetmen Matthew Vaughn, Conrad’ın Oxford Dükü’nün oğlu olduğunu açıkladı: “Oxford Dükü bir gericiyken, Conrad bir devrimcidir. Hayat görüşleri bu denli zıtken yine de birbirini çok seven bir baba-oğul ilişkisine tanık oluyoruz.”

Vaughn‘un yönettiği film, Mark Millar ve Dave Gibbons‘ın ‘The Secret Service’ adlı çizgi romanına dayanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Daniel Brühl, Djimon Hounsou ve Charles Dance gibi isimler de yer alıyor. Film, 14 Şubat 2020’de sinemalarda olacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir